≡ Menu

Snel en zonder zorgen in Amsterdam verhuizen

Amsterdam verhuizen


In Amsterdam gaan verhuizen is altijd een omvangrijke klus, zeker als het om een groot inventaris gaat. Het kan erg lastig zijn om hierbij de gehele logistiek te realiseren, er gaat dan ook erg veel tijd inzitten. Het is daarom verstandig om een professional in te schakelen als u in Amsterdam gaat verhuizen, die u hier uitstekend bij kan helpen. Penninck is in dit geval het bedrijf dat u goed en snel helpt. Ons motto is simpel; “wees zuinig op de spullen van een ander”.

Particulier en zakelijke klanten in Amsterdam helpen verhuizen

Penninck helpt particulieren en zakelijke klanten met verhuizen. Wij kunnen u helpen bij zowel het opslaan als verhuizen van de kleinste en grootste onderdelen van uw woning of bedrijfsruimte. Bij ons hoeft u zich nooit zorgen te maken over de manier waarop er met uw spullen wordt omgegaan. Onze medewerkers zijn uitstekend opgeleid en gaan zorgzaam te werk wanneer u in Amsterdam gaat verhuizen.

Contact

Wilt u hulp als u in Amsterdam gaat verhuizen? Schakel dan de experts van Penninck in. U kunt meer informatie over de mogelijkheden terugvinden op de website of door contact met ons op te nemen. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@penninck.nl. U kunt ons tevens telefonisch bereiken op 020 – 688 59 50.