≡ Menu

Een snelle verhuizing naar het prachtige Amsterdam!

Verhuizing Amsterdam

Bent u bezig met het realiseren van uw verhuizing in Amsterdam? Dan bent u met spannende, maar ook stressvolle zaken bezig. Verhuizen kan enorm veel kopzorgen met zich meebrengen, maar dat is ook niet zo vreemd. Het is immers een immense klus. U kunt alle hulp gebruiken die u nodig heeft. Schakel daarom een professioneel bedrijf als Penninck in om u bij uw verhuizing in Amsterdam te helpen.

Zo geregeld!

Met Penninck is uw verhuizing in Amsterdam zo geregeld! Onze ervaren en goed opgeleide professionals kunnen u uitstekend bijstaan. Ons motto is eenvoudig; “wees voorzichtig met de spullen van een ander”. Wij werken allemaal vanuit deze gedachte. U kunt er dus altijd van uitgaan dat uw spullen veilig en in goede handen zijn.

Contact

Uw verhuizing in Amsterdam wordt eenvoudig gemaakt door Penninck. Wilt u meer weten over de diensten die wij voor u kunnen verrichten? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie. U kunt een e-mail sturen naar info@penninck.nl of bellen naar 020 – 688 59 50. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.